آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته

برای ثبت سفارش می توانید به این شماره در واتس آپ پیام دهید . ۰۹۰۱۴۸۸۴۳۳۴

برای ارتباط با کارشناسان ما، با این شماره تلفن تماس حاصل فرمائید : ۹۱۰۰۹۰۹۱-۰۲۶

تمامی آیسی های هارد این فروشگاه تست شده و دارای گارانتی می باشند و تا ۴۸ ساعت بعد از ارسال قابل تست می باشند

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
مشابهات آی سی
تعویض گلس
آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته Reviewed by Mrs. Bagheri on 2020-08-03 11:57:26. الکترونیک، علم مطالعه عبور جریان الکتریکی و اثرات عبور جریان از مدارات الکتریکی می باشد. در دوره های آموزش تعمیرات موبایل به کارآموزان آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته تدریس می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با علم الکترونیک به شما بدهیم. الکترونیک، علم مطالعه عبور جریان الکتریکی و اثرات عبور جریان از مدارات الکتریکی می باشد. در دوره های آموزش تعمیرات موبایل به کارآموزان آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته تدریس می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با علم الکترونیک به شما بدهیم. 4.5
صفحه اصلی / مجله خبری / آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته
آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته

آموزش الکترونیک

الکترونیک، علم مطالعه عبور جریان الکتریکی و اثرات عبور جریان از مدارات الکتریکی می باشد. در دوره های آموزش تعمیرات موبایل به کارآموزان آموزش الکترونیک از مبتدی تا پیشرفته تدریس می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با علم الکترونیک به شما بدهیم.

 

الکترونیک چیست؟

الکترونیک علمی جدید است که با توجه به جدید بودن آن از لحاظ پیشرفت نیبت به دیگر علم ها گسترده تر بوده است.علم الکترونیک به بررسی قطعات الکترونیک, کاربرد های آن در صنعت و زندگی روزمره میپردازه. در علم الکترونیک ما چند تعریف داریم که لازم است شما اطلاعاتی درباره آنها داشته باشید:

 

 

1- ولتاژ

 ولتاژ به تعداد الکترون های موجود در یک سیم گفته می شود, اما تعریف علمی آن کمی متفاوت است، ولتاژ باعث به وجود آمدن جریان الکتریکی میشود. با حرف لاتین v هم علامت گذاری میشود

 

2- جریان الکتریکی یا آمپر

به سرعت عبور الکترون ها از سیم آمپر می گویند.  به یک کولن الکتریسیته که از یک نقطه از سیم عبور میکنند یک آمپر میگویند و با حرف i هم مشخص میشود

 

3- توان یا وات

وات با ولت تفاوت دارد. وات یا همان توان عبارت است از مقدار کاری که دستگاه میتواند انجام دهد که معمولا آن را با انرژی می شناسند و با حرف لاتین p هم مشخصس میشود.

 

4-مقاومت الکتریکی

مقاومت الکتریکی همون طور که ازنامش مشخص است عبارت است از مخالفت در برابر عبور جریان الکتریکی! تمامی عناصر طبیعت یه مقاومتی دارند که عایق ها دارای بیشترین مقاومت می باشند و رسانا ها دارای کمترین مقاومت. مقاومت را با اهم نشان میدهند. رابطه بین مقاومت الکتریکی با ولتاژ الکتریکی و جریان الکتریکی رو قانون اهم میگویند که بنیادی ترین قانون در رشته برق است.

 

الکترونیک چیست؟

 

برد بورد چیست ؟

بردبورد ابزاری بسیار آسان و مناسب برای پیاده سازی مدارهای آزمایشی است که نیاز به هیچ گونه لحیم‌ کاری ندارد. این وسیله در حقیقت یک پیش ‌نمونه‌ساز است یعنی به کمک آن می توانیم یک نمونه‌ی ابتدایی از آنچه که قرار است در نهایت ساخته شود را ایجاد کنیم. هرموقع درباره چگونگی عملکرد یک مدار تحت شرایط خاص مطمئن نیستید، بهتر است یک پیش‌نمونه  از آن تهیه نمایید و بر روی آن آزمایش انجام دهید.

ویژگی مهم و اصلی برد بوردها این است که شما می‌توانید از ساده‌ ترین تا پیچیده‌ ترین مدارها را روی آن مونتاژ نمایید. همچنین اگر مدار مورد نظر شما از یک حدی بزرگ‌تر بوده باشد و قابل پیاده ‌سازی روی یک برد بورد نباشد،شما می‌ توانید تعدادی برد بورد را به هم متصل نمایید و مدار خود را هر چقدر هم که بزرگ و پیچیده باشد روی آن پیاده ‌سازی کنید.

عیب‌ یابی مدارات الکترونیکی نیز به کمک بردبورد ها بسیار راحت تر انجام می شود. به این ترتیب تعمیر کاران برد های الکترونیکی می توانند مداری مشابه همان مدار را روی بردبورد پیاده کنند وسپس به آزمایش، تحلیل و عیب یابی آن بپردازند.

 

برد بورد چیست ؟

 

دلیل استفاده از بردبورد چیست؟

برای آن‌هایی که به تازگی با الکترونیک و طراحی مدار آشنا شده‌اند، بردبورد بهترین ابزار برای شروع است. جذابیت واقعی بردبورد در این است که شما می‌توانید ساده‌ ترین مدارها تا پیچیده‌ ترین مدارها را بر روی آن پیاده کنید.

کاربرد دیگر بردبورد این است که شما می‌توانید قطعات جدیدی مثل آی‌سی‌های مختلف را بر روی آن تست کنید. وقتی شما می‌خواهید نحوه‌ی عملکرد یک قطعه را بررسی کنید، مجبورید مدام نحوه‌ی اتصالات آن را تغییر بدهید، در این شرایط طبیعتاً علاقه‌ای نخواهید داشت که در هر مرتبه اتصالات مورد نظرتان را لحیم کنید.

 

مولتی متر چیست ؟

مولتی متر یک وسیله اندازه گیری است که توانایی اندازه گیری کمیت های الکتریکی ولتاژ ، جریان و مقدار اهمی مقاومت را دارد. بعضی از مولتی مترها می توانند فرکانس سیگنال متناوب و ظرفیت خازن را نیز اندازه بگیرند و همینطور به وسیله آنها می توان پایه های دیودها و ترانزیستورها را تشخیص داده و به سالم و یا معیوب بودن آنها پی برد . همچنین به وسیله مولتی متر می توان اتصال های مدار را تست کرد . به مولتی متر ، آوومتر ( AVOmeter ) نیز می گویند که AVO از حروف اول کلمات Volt ، Amper و Ohm گرفته شده است زیرا آوومترها ( مولتی مترها ) این سه کمیت را می توانند اندازه بگیرند .

 

کاربرد مولتی متر چیست؟

به وسیله مولتی متر می توانید چندین کمیت الکتریکی از قبیل ولت، آمپر و اهم را اندازه گیری کنید. تست خازن با مولتی متر دیجیتال در بسیاری از مواقع قابل انجام است توسط مولتی متر های دیجیتالی پیشرفته میتوان مقدار فرکانس و میزان حرارت را نیز اندازه گیری کرد. اندازه گیری میلی آمپر، میکرو آمپر، تست دیود، تست اتصال و … از دیگر کاربرد مولتی متر دیجیتالی هستند.

سرعت نمونه برداری لحظه ای در مولتی مترها بسیار پایین می باشد بنابراین توانایی نمایش شکل موج را ندارند بدین منظور در برخی از نیازها از اسیلوسکوپ دیجیتال  جهت مشاهده ولتاژ و تغییرات لحظه ای آن استفاده می گردد.

انواع مولتی متر های دیجیتال اتو رنج قادر به اندازه گیری ولتاژ از چند صد میلی ولت تا ۱۰۰۰ولت به صورت خودکار هستند و نیاز به تنظیم رنج دستی ندارند، طرز کار و نحوه تست قطعات الکترونیکی با مولتی متر دیجیتال بسیار ساده است فقط کافی است جهت تست ولتاژ AC رنج یاب را روی قسمت ولت AC و جهت تست ولتاژ DC رنج یاب را روی قسمت ولت DC قرار داد.

همچنین جهت اندازه گیری کمیت های دیگر از جمله مقاومت یا آمپر باید نشانگر رنج را روی قسمت مربوطه قرار دهد. به این نوع مولتی مترها که به صورت خودکار تنظیم می شوند مولتی متر اتو رنج Auto Range می گویند.

 

مولتی متر چیست ؟

 

نقشه شماتیک چیست؟

هر مدار الکتریکی و الکترونیکی دارای یک نقشه شماتیک است که به آن شماتیک مدار و یا نقشه شماتیک مدار می گوییم. مهندسان الکترونیک پیش از طراحی یک مدار الکترونیکی یا الکتریکی، ابتدا نقشه شماتیک آن مدار را می کشند.

نقشه شماتیک مدارهای الکترونیکی یا الکتریکی از نماد قطعات الکترونیکی یا الکتریکی به علاوۀ خطوطی با عنوان سیم (Wire) تشکیل شده است. این خطوط بر روی کاغذ و یا در Sheet نرم افزار طراحی شماتیک در عمل همان سیم کشی بین پایه های قطعات هستند.

نماد قطعات الکترونیکی و الکتریکی که در نقشه شماتیک رسم می شوند، یک شکل ساده و در عین حال مفهومی است به طوری که با اولین نگاه به نماد قطعات الکترونیکی، متوجه می شویم که نماد چه قطعه ای است. در نقشه های شماتیک علاوه بر نماد قطعات الکترونیکی، نمادهای دیگری وجود دارند. برخی از این نمادها، نمادهای ابزارهای اندازه گیری الکتریکی نظیر ولت متر و آمپرمتر هستند. برخی نیز بیانگر سطح ولتاژ صفر (GND) و یا تغذیه (VCC) هستند. برخی بیانگر سوکت ها و Connectorها هستند.

 

نقشه شماتیک چیست؟

 

پارس ارتباطات فروشگاه آی سی موبایل در سرتاسر ایران می باشد. برای خرید آی سی هارد b309 (هارد b309) و خرید دیگر آی سی های موبایل به فروشگاه آی سی ما مراجعه کنید.

پانوشت: لیست مشابهات آی سی هارد، ابزار تعمیرات موبایل، باکس تعمیرات موبایل، تعمیرات سخت افزاری موبایل


دیدگاه شما

captcha
ارسال دیدگاه
شما اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کنید
city